Bergen ungdomslag Ervingen

Bergen ungdomslag Ervingen (BUL Ervingen), etablert 2005, sammenslutning av Bondeungdomslaget i Bergen og Bondeungdomslaget Ervingen. Laget ønsker å videreføre den tradisjonelle folkekulturen og har som ambisjon å gjøre Bergen til et kraftsentrum for vestnorsk folkemusikk og folkedans. Lagskontor i Kong Oscars gate 15. Første leder er Vegard Opheim.

Bondeungdomslaget Ervingen ble stiftet 1900. Men etter en intern konflikt brøt en del av medlemmene ut og dannet Bondeungdomslaget i Bergen 1909. De siste tiårene har samarbeidet mellom lagene vært svært godt, og 2. mars 2005 slo de seg sammen igjen til ett lag. Det nye laget har ca. 350 medlemmer i alderen 5–90 år. BUL Bergen markedsfører seg, navnet til tross, som et lag for alle generasjoner, og arbeidet foregår som tidligere i forsamlingslokalene Fensal, Kong Oscars gate 15 ( tilhører Lagsbruki til Bondeungdomslaget i Bergen LL) og Gimle. Kong Oscars gate 18 (eies av Ervingen AS). Laget driver sangkoret “Kor e’ tonen” og utgir bladet Bodstikka.

Skriv ut artikkel

Tilbakemeldinger og innkommende lenker

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.