BI Bergen

BI Bergen, Handelshøyskolen, Lars Hilles gate 15 og 16, etablert 1985 ved fusjon med Bergens Bedriftsøkonomiske Institutt, som holdt til i C. Sundts gate 57. Flyttet til nåværende adresse i nybygg tegnet av ark. Truls Waage i september 1995. BI Bergen er en privat høyskole og et av Norges ledende vitenskapelige miljøer innenfor kjerneområdene økonomi, ledelse, strategi, markedsføring, innovasjon og entrepenørskap, utgått fra Handelshøyskolen BI i Oslo. BI Bergen, er den største av BIs høyskoler utenfor Oslo med ca. 1300 studenter (2009) og vel 20 ansatte. Lærerkrefter fra fellesstaben i Oslo og et 50-talls forelesere fra næringslivet i Bergens-området bidrar til undervisningen. Tilbyr bachelorstudier på heltid og deltid på åtte ulike fagområder, bl.a. eiendomsmegling, reiselivsledelse og internasjonal markedsføring. Satser internasjonalt på shipping, offshore og maritimt miljø.

Sammen med Høyteknologisenteret AS planlegger BI Bergen å reise et nytt undervisningssenter på Marineholmen. Det får kapasitet for å ta imot over 2200 studenter og skal stå ferdig til semesterstart i august 2011. Se Høyteknologisenteret AS Marineholmen.

Skriv ut artikkel

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.