Bergen barn og foreldre senter

Bergen barn og foreldre senter. Statlig barneverntilbud under Bufetat til vanskeligstilte gravide og småbarnsforeldre med ulike hjelpebehov, etablert 2005. Senteret består av to avdelinger, avdeling Bønes (tidligere Bergen Mødrehjem) og avdeling Sudmannske (tidligere Bergen Mødrehjem) og avdeling Sudmannske (tidligere Sudmannske foreldre og barn senter.. Senteret har både et institusjonstilbud og et hjemmebasert tilbud.

Avdeling Bønes, Bønesstølen 13, omfatter familier som lever i en ustabil livssituasjon med hensyn til psykiske og sosiale forhold, og foreldre med lav funksjon fordi evnene ikke strekker til, samt småbarnsforeldre med problemer som skyldes umodenhet og manglende kunnskaper. Yngste barn skal være under 6 år. Avdelingen har institusjonsplass til 5 familier i tillegg til hjemmebaserte tjenester med inntil 12 plasser.

Avdeling Sudmannske, Feråsvegen 13, Søreidgrend, tar seg av rusmiddelbrukende gravide eller småbarnsforeldre og deres barn.

Skriv ut artikkel

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.