Bergen Reiselivslag

Bergen Reiselivslag, Slottsgaten 3, Dreggen, stiftet 1988 som lokal reiselivsorganisasjon for Bergen, etter at Turisttrafikkomiteen for Bergen, Hordaland og Sogn og Fjordane ble omorganisert som regionalt organ for Hordaland fylke (Hordaland og Bergen Reiselivsråd). Laget har driftsstøtte fra Bergen kommune, men 80 prosent av driftskostnadene dekkes av medlemsbedriftene, som er hoteller, serveringssteder, transportselskaper o.a. som virker innenfor turistnæringen.

Reiselivslaget har en egen avdeling for kongress- og møteservice, og sørger dessuten for opplæring og autorisering av lokalguider, og formidler deres tjenester til turistgrupper som besøker byen. Laget fører videre noen av funksjonene som lå under Hordaland og Bergen Reiselivsråd, som ble avviklet i 2008.

Laget flyttet 1998 turistinformasjonen inn i Hordaland og Bergen Reiselivsråd, som ble avviklet i 2008.

Laget flyttet 1998 turistinformasjonen inn i Frescohallen i Børsbygningen og driver der også formidling av innkvartering. Kraftig husleieøkning etter at nye eiere i 2009 har overtatt børsbygningen, fører til at Bergen Reiselivslag må se seg om etter nye lokaler. Skur 11 på Bryggen vurderes som et aktuelt alternativ.

Skriv ut artikkel

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.