Bergensklinikkene

Bergensklinikkene, Vestre Torggate 11, selveiende, ikke-kommersiell, uavhengig og livssynsnøytral stiftelse for behandling, forebygging, undervisning, kompetanseutvikling, forskning og dokumentasjon innen fagområdet rus, helse og avhengighet, opprettet 1991 av Blå Kors i Norge, Stiftelsen for A-klinikker på Vestlandet og Hordaland fylkeskommune.

Stiftelsen har fra 1994 vært drevet med midler fra Sosial- og helsedirektoratet som et regionalt og nasjonalt kompetansesenter for mestring av rusproblemer, og omfatter Hjellestad-klinikken, Skutevikklinikken (Nye Sandviksvei 84), Poliklinikken (inkludert Avdeling for legemiddelassistert rehabilitering), Forsknings- og dokumentasjonsavdelingen, Kompetansesenteravdelingen (inkludert undervisning) og Avdeling for inntak og koordinering (alle i Vestre Torggate 11). Bergensklinikkene har 220 ansatte og tilbyr mer enn 1000 behandlingsplasser for voksne og i eget psykiatrisk ungdomsteam, samt 550 plasser knyttet til legemiddelassistert rehabilitering (LAR). Skutevikklinikken gir abstinensbehandling til mennesker med problemer knyttet til misbruk eller avhengighet av legale og illegale rusmidler.

Skriv ut artikkel

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.