Styve Gard

Styve Gard, Kirkens Sosialtjeneste, Kong Oscars gate 10, behandlingskollektiv for ungdom (14–20 år) som sliter med rus, kriminalitet eller atferdsproblemer, opprettet 1989 av Kirkens Sosialtjeneste og drives på non-profit-basis. Totalt 14 behandlingsplasser. Avdelinger i Bergen sentrum, Ytre Arna, Evanger og Voss sentrum. Institusjonen har navn etter en gammel, brattlendt fjellgård på Evanger i Voss kommune. Institusjonssjef: Jan Bjarte Kjelby.

Aktivitetshuset Spinneriet, Kong Oscars gate 26, inneholder lokaler for musikalske aktiviteter, datavirksomhet og billedkunst. Huset drives i samarbeid med Kirkens Bymisjon Bergen.

Avdeling Arna, Mons Slettens vei 19, opprettet januar 2000 i et bolighus i Ytre Arna der det, innenfor gitte rammer, tas sikte på å skape et hjem for ungdommene med en mest mulig “normal” familiesituasjon.

Avdeling Utsikten, Utsikten 11, Voss sentrum, opprettet 2001. Hybelhus med seks boenheter i tillegg til fellesarealer og kontor. Har som mål å gi ungdommene mulighet til å utvikle ferdigheter i å mestre en selvstendig hverdag, samtidig som de har tett oppfølging. Dagtilbudet er arbeid eller skole.

Avdeling Evanger, Styve Gard, har egen skole og bruker gården og naturen som en naturlig del av behandlingen. Hovedmålet er å oppnå en god behandlingssituasjon og stoppe/modifisere uønsket atferd.

Skriv ut artikkel

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.