Asvo Bergen AS

Asvo Bergen AS, O. J. Brochs gate 16 F, arbeidsmarkedsbedrift som sysselsetter hørselshemmede arbeidstakere; eies av Stiftelsen Signo. Selskapet driver også et bokollektiv for døve i Øvsttunveien 40. Asvo står for arbeidssamvirke i offentlig virksomhet. Basert på tegnspråk som kommunikasjonsmiddel og ved hjelp av gode treningsprogrammer setter bedriften arbeidstakere som ikke kan høre, i stand til å gjøre en fullverdig og meningsfylt jobb, til tross for sitt handikap. Dette har resultert i en rekke profesjonelle og konkurransedyktige produkter og tjenester for næringsliv så vel som for private forbrukere. Bedriften har 63 ansatte, hvorav 75 prosent er døve. Mona Machin er daglig leder.

Asvo Bergen er en av Norges største videokopi-produsenter, med både skoler, universiteter og tv-kanaler som kunder. I samarbeid med Baker Brun driver selskapet Naturbakeriet, som produserer glutenfrie bakervarer. Videre, gjennom tjenesten “Gofrukt”, bringes fersk frukt og grønnsaker ut til folk på jobben, mens “Lettvint” er en tjeneste som gir travle mennesker muligheten til å få brakt varer hjem på døren til seg.

Skriv ut artikkel

Tilbakemeldinger og innkommende lenker

  1. Tilbaketråkk: O. J. Brochs gate | Bergen Byleksikon

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.