Logen Teater AS

Logen Teater AS, Øvre Ole Bulls plass 6, har siden januar 2000 drevet kulturvirksomhet i Logen. Brukes i dag som konsertsal for alle typer musikk i tillegg til teaterforestillinger, revyer og kabareter, og egner seg fortsatt også som festlokale. Både Bergenfest og Festspillene i Bergen er faste gjester. Logen Bar i 3. etasje har en mindre scene med 60 sitteplasser, der det gis faste intimkonserter søndag og mandag med både etablerte artister og ikke sjelden debutanter på podiet. Ca. 25 % av forestillingene er egenproduksjoner, 25 % samarbeidsprosjekter og resten utleie til eksterne produsenter. Logen Teater har som mål å produsere to større sceniske oppsetninger i året, derav én for barn. Intensjonen har vært å skape et kulturhus hvor det frie og frivillige kulturliv kan uttrykke seg side om side med mer kommersielle og profesjonelle aktører.

Logen Teater er av praktiske og driftsmessige årsaker et aksjeselskap, men driver etter ikke-kommersielle retningslinjer. Alt eventuelt overskudd går direkte inn i driften av huset og kommer på den måten brukerne til gode. Teateret mottar en årlig driftsstøtte fra Bergen kommune – øremerket husleiereduksjon for det ikke-kommersielle kulturliv.

Skriv ut artikkel

Tilbakemeldinger og innkommende lenker

  1. Tilbaketråkk: BERGEN Scenekunsten | Bergen Byleksikon

  2. Tilbaketråkk: Logen | Bergen byleksikon

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.