Bergen Kirurgiske Sykehus

Bergen Kirurgiske Sykehus, BKS, Nesttunvegen 90, har sitt utspring i Klinikk Bergen som ble startet av dr. Tom Ørner i 1996 på Nesttun. Behandlingstilbudet var til å begynne med kosmetisk kirurgi samt øre- nese- og halspraksis. Virksomhetene drives i dag atskilt, men fortsatt under samme tak. Klinikk Bergen omfatter kun (privat) kosmetisk kirurgi, mens BKS med sykehuskonsesjon fra 2003 har utviklet operasjonstilbud innen ortopedi, håndkirurgi, ryggkirurgi, synskirurgi og medisinsk indisert plastkirurgi (bukplastikk og brystreduksjon).

Både klinikk og sykehus flyttet i 2005 inn i moderne lokaler på Nesttun der sykehuset har en operasjonsavdeling med tre operasjonsstuer, en postoperativ avdeling (recovery) med plass til åtte pasienter, samt fire pasientrom (enerom). I 2007 gjorde BKS rundt 2 700 dagkirurgiske inngrep. I 2008 ble Klinikk Bergen og BKS med i Teres Medical Group, som er Norges største sammenslutning av kirurgiske klinikker og private sykehus.

Skriv ut artikkel

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.