Gårdsparken

Gårdsparken, Bergens første gårdspark ble 19. september 2008 åpnet i Sandalsbotn mellom Nattland og Kringlebotn skole som et kommunalt tilbud der barn og voksne innenfor bygrensen har mulighet til å oppleve husdyr i kombinasjon med friluftsliv. Både parken og området rundt innbyr til et mangfold av opplevelser og aktiviteter. Utmarken, skogen og elven står til disposisjon for skoler, barnehager og velforeningene etter avtale med Grønn etat. For skolene er Gårdsparken blitt en viktig undervisningsarena i flere fag. Den første søndagen i hver måned er Gårdsparken åpen for alle. Veien frem til gårdstunet er opprustet med veilys og ny steinbro. I tillegg er det bygd utestall og hestegård og jordet er drenert. Hjørdis Kaland står for gårdsdriften.

Innenfor kommunegrensene finnes det i dag 14 «Inn på tunet»-tilbud fra bønder i Bergen. Dette er gårder med en realistisk drift, mens Gårdsparken ikke er et selvbærende bruk.

Skriv ut artikkel

Informasjon

Bestillingsskjema skal benyttes for henvendelser til Bergen Byarkiv, der det gjelder:
  • Bestillinger
  • Generelle spørsmål
  • Digitalisering
  • Annet

Tilbakemeldingsskjema skal benyttes hvis du:
  • Har tilbakemeldinger til en artikkel

Bestillinger eller andre henvendelser

For å bestille en tjeneste eller tilgang til arkiver, bruk eksternt skjema:

Bestillingsskjema hos Bergen byarkiv

Tilbakemelding / kommentar til artikkel

NB! Dette skjemaet er laget for tilbakemelding på selve artikkelen, ikke for bestillinger av arkivsaker, digitaliseringer eller innsyn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.