Fyllingsdalen idrettshall og stadion, Hjalmar Brantings vei 11, kommunal idrettshall (ark. Martin Henriksen), tatt i bruk 1979, publikumskapasitet 400 personer. Hallen brukes til håndball, basketball, volleyball, badminton, dans, bordtennes, og på dagtid av Fyllingsdalens videregående skole. I tilknytning til idrettshallen med samme adresse Fyllingsdalen stadion, kommunal grusbane for fotball og friidrett, også den tatt i bruk 1979. Banen er til allmenn bruk. I januar 3009 ble det besluttet å bygge ut Fyllingsdalen stadion med et nytt anlegg for breddeidrett, finansiert av Trond Mohn. Dette ble aktuelt etter at det planlagte breddeanlegget i Lynghaugparken måtte skrinlegges på grunn av vanskelige grunnforhold. Se Idrettslaget Løv-Ham.
I tilknytning til idrettsanlegget er krigshelten Leif Andreas (Shetlands-)Larsen (1906–90) hedret med et minnesmerke bestående av et frihetstre og en minneplate. Avdukingen fant sted 8. mai 1985, og Larsen plantet selv treet, en Thuja occidentalis. Leif Larsen var født i Bergen og bodde store deler av sitt liv på “skolehaugen” ved Sælen skole i Fyllingsdalen, der han etter krigen, med mindre hell, forsøkte seg som forretningsmann i sportsbransjen. Han startet produksjon av sportsutstyr, men måtte erkjenne at heltestatus ikke ga den fornødne salgseffekt. Se også Løv-Ham.
I tilknytning til idrettsanlegget er krigshelten Leif Andreas (Shetlands-)Larsen (1906–90) hedret med et minnesmerke bestående av et frihetstre og en minneplate. Avdukingen fant sted 8. mai 1985, og Larsen plantet selv treet, en Thuja occidentalis. Leif Larsen var født i Bergen og bodde store deler av sitt liv på “skolehaugen” ved Sælen skole i Fyllingsdalen, der han etter krigen, med mindre hell, forsøkte seg som forretningsmann i sportsbransjen. Han startet produksjon av sportsutstyr, men måtte erkjenne at heltestatus ikke ga den fornødne salgseffekt. Se også Shetlands.Larsens brygge.